Følg oss på Facebook... Følg oss på MySpace...
 
 Følg oss på facebook du også!
Erik Harstad   Erik Harstad
Erik Harstad har de siste 20 årene gjort seg bemerket som en av Norges fremste bluesgitarister. Med band som bl.a Buzz Brothers, Male Bluesband,  Larsens Last Chance, og som soloartist har han gjestet mange av landets bluesklubber og festivaler, og alltid gitt publikum full valuta for pengene. De som hører Harstad for første gang blir slått i bakken av hans framtoning, følelse og teknikk. Han mener hver bidige tone han spiller og han utøver en respekt for faget og musikken som er uten sidestykke.

 
Arild Steinsrud
(1968) er den nest eldste av fem søsken, oppvokst i utkanten av Gjøvik, og startet sin karriere med Elvis Presley som sitt store idol. Han fikk sin første bassgitar 1978 og startet etterhvert sitt første band sammen med Steffen Nicolaisen. I 1988 slo de seg sammen med Nils H. Mæhlum og startet bandet  Nickels & Dimes. De turnerte Norge på kryss og tvers og etterhvert kom brødrene  Lars Christian Narum og  Jon Anders Narum med i bandet. Arild er også ansvarlig for sitt eget soloprosjekt, The Secondhand Smokers. Eksempler på prosjekter Arild har jobbet med er SUBB,  Ronni Le Tekrø,  The Secondhand Smokers, The John Doe Index,  Jørn Lande,  Dag Stokke,  Reeves Gabrels.
 
Nils H. Mæhlum

Nils H. Mæhlum
For musikere i Hedmark og Oppland har Nils Harald Mæhlum (1962) i bortimot 30 år vært et begrep som trommeslager og lydtekniker. Som musiker ble han tidlig i mange sammenhenger også ansvarlig for lyden, og tok etterhvert utdanning innen dette feltet. Nils Harald er innhaver av  MLP, et firma som driver med konsertlyd og lydstudio. Som trommeslager er han for de fleste mest kjent som mannen bak trommene i Nickels & Dimes, men han har som musiker og lydmann vært innom de aller fleste genre, og er også en ofte benyttet studiomusiker. Nils Harald har de siste årene ellers vært benyttet av artister som  Narum,  Tina Lie,  Martine Lund Hoel,  Colleen McFarland,  Peter Nova,  David Olney for å nevne noen.

LARSEN'S LAST CHANCE "This music can take you deep down or get you on your rockin' feet. Larsen's Last Chance is a Norwegian band, who successfully explored and found the bluesy roots of America, sailed them back over the sea, and didn't get them tangled up" (Eric Andersen)

This Content Requires Adobe Flash Player | Download Now

"Male Blues Band" hadde sin storhetstid fra 1992 og utover 90-tallet. Erik Harstad og Rune Endal fikk trukket med seg Dan Wiggen "ut av skapet" og fikk med seg Espen Liland som gitar-motpol til Erik Harstad og fremsto som et av norges mest spennende bluesband. De som hørte dem fikk oppleve meget begivenhetsrike stunder med Dan Wiggen's utsøkte soul-stemme i spissen, krydret med gitarspill av to av de beste vi har "på berget". Erik Harstad med sin finslepne "t-bone walker" - stil godt balansert med Espen Liland's halvakustiske sound a la junior Watson/Hollywood Fats.

This Content Requires Adobe Flash Player | Download Now

The Secondhand Smokers
Jon Anders Narum, Tom Arne Fossheim og Arild Steinsrud.


 
Del info med dine venner: