Følg oss på Facebook... Følg oss på MySpace...
 
Velkommen!
ERIK HARSTAD er en av Norges skjulte skatter. Helt ukjent for mange men en som bluesmiljøet har lært seg å sette pris på.

Han har spilt lite de siste par årene men er nå spillesugen igjen. Nå i høst er han ute med nytt band. Erik spiller med sjel og en fantastisk intensitet Han mener hver eneste tone han spiller og det groover og er funky. En konsert med Erik er aldri kjedelig og han spenner over mange genrer. Vi gleder oss til å høre han tilbake på scenen..

 

So WhatSo What
Bandet ”Erik Harstad & So What” er et nytt konsept der de drar seg mer mot bluesrock i og med at Erik i dette bandet har med seg kompet fra ”Nickels & Dimes”, bassist Arild Steinsrud og trommeslager Nils H Mæhlum.

Også som i mange av Erik sine tidligere band, setter disse tre musikerne fokus på improvisasjon og kommunikasjon med basis i en solid porsjon blues og rock.

 

LARSEN'S LAST CHANCE "This music can take you deep down or get you on your rockin' feet. Larsen's Last Chance is a Norwegian band, who successfully explored and found the bluesy roots of America, sailed them back over the sea, and didn't get them tangled up" (Eric Andersen)

This Content Requires Adobe Flash Player | Download Now

"Male Blues Band" hadde sin storhetstid fra 1992 og utover 90-tallet. Erik Harstad og Rune Endal fikk trukket med seg Dan Wiggen "ut av skapet" og fikk med seg Espen Liland som gitar-motpol til Erik Harstad og fremsto som et av norges mest spennende bluesband. De som hørte dem fikk oppleve meget begivenhetsrike stunder med Dan Wiggen's utsøkte soul-stemme i spissen, krydret med gitarspill av to av de beste vi har "på berget". Erik Harstad med sin finslepne "t-bone walker" - stil godt balansert med Espen Liland's halvakustiske sound a la junior Watson/Hollywood Fats.

This Content Requires Adobe Flash Player | Download Now

The Secondhand Smokers
Jon Anders Narum, Tom Arne Fossheim og Arild Steinsrud.


 
Del info med dine venner: